Advertisements
BTNHD News

SCCM OLE DB Provider Error Connection

sccm_wp_header

The weirdest thing happen today. I haven’t ran a report within System Center Configuration Manager for a while and today I needed to run a report to get some information on a particular computer. When I launched my browser to get into the “smsreporting” site. This popped up:

1-21-2015 10-42-01 AMFirst thing to do, was to log into your SCCM server and make sure you database is running. This is the only time I have seen this error and it’s because the SQL Db and the SQL agent aren’t running. I launched ‘services.msc’ and searched for SQL Db and SQL agent and both services weren’t running. Now this worried me a bit, so I restarted the services and they both started successfully with no issues. Time to look into it deeper to see why these services stopped. If you have any clue – make sure to leave your comments below.

1-21-2015 10-42-22 AM

Advertisements
About BjTechNews (896 Articles)
An IT guy trying to learn everything about technology and sharing it with you all. I'm a blogger and video blogger who highlights daily news in the tech industry, promoting tips and hacks for fellow techies.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s